top of page

Even voorstellen...

Mijn naam is Tessa van Hal, voedingsdeskundige en (BGN) gewichtsconsulent.

Vanuit mijn interesse voor gezonde voeding ben ik de HBO studie voor voedingsdeskundige gaan volgen. Tijdens deze studie leerde ik hoe ons lichaam werkt en deed ik kennis op over de voedingswaarde van verschillende voedingsmiddelen (voedingsleer). Ik leerde wat de verschillende voedingsstoffen na de spijsvertering met het lichaam doen op het niveau van weefsels (fysiologisch) en cellen(biologisch).

Tijdens deze studie kwam ik er dus achter hoe je lichaam precies werkt en welk effect voeding heeft op al je lichamelijke processen en ik raakte gefascineerd door het effect wat voeding heeft op je lichaam en geest.

In eerste instantie deed ik de studie meer voor mezelf, ik voelde me futloos en moe wilde graag afvallen en had voor mijn gevoel elk dieet al geprobeerd maar niks lukte, althans geen enkel resultaat was blijvend. Ik ben zelf anders gaan eten, mijn lichaam gaan voeden in plaats van het te vullen. Hierdoor viel ik als vanzelf de nodige kilo's af maar wat nog belangrijker is ik kreeg weer energie, sliep beter en zat weer lekker in mijn vel!

kvd -120.jpg
Blaadje-outline-wit.png

Ik wilde mijn kennis in de praktijk brengen en heb naast de opleiding voor voedingsdeskundige ook de opleiding voor gewichtsconsulent afgerond.Tijdens deze opleiding leerde ik verschillende coachingsmethoden en hoe iemand te motiveren een gezondere leefstijl aan te nemen en ook daadwerkelijk vol te houden.

Beide opleidingen zorgen voor een brede en eerlijke visie op het gebied van voeding en gezondheid, en zorgen er voor dat ik mijn kennis ook daadwerkelijk kan vertalen naar een succesvol begeleidingstraject. 

Inmiddels heb ik een prachtige praktijk aan huis waar ik je graag een keer persoonlijk ontvang. 

Ik werk samen met

20221228_155600558_iOS.jpg
BGN_Logo_RGB.jpg
thumbnail-vytal-logo-signature_edited_ed
20221228_160254746_iOS.png

Laatste berichten

bottom of page