top of page

Fajita's met kip

Je zou denken dat ik als voedingsdeskundige altijd veel tijd besteed in de keuken maar ook ik vind het dus best lastig om elke avond iets gezonds op tafel te zetten wat ook iedereen lust. Want na een dag werken heb ik gewoonweg geen zin meer om uitgebreid te koken om dan vervolgens te horen "dat lust ik niet" zucht..


Als ik even geen inspiratie heb dan maak ik  deze fajita's met kip of biefstuk.

lekker en licht en niet onbelangrijk punten gescoord bij de kids!


Ingrediënten

(2 personen)


• 75 gram yoghurt • 1 tl sambal • 200 gram kipfilet • 1 tl Mexicaanse kruiden • 1 gele paprika • 1 rode ui

• 4 volkoren wraps • 100 gram ijsbergsla


Meng de sambal door de yoghurt en zet even apart. Snijd de kipfilet in reepjes en marineer dit even in de Mexicaanse kruiden en een el olie. Snijd de paprika in reepjes en de ui in ringen. Bak de kipfilet gaar en bak op het laatst de uien en de paprika even mee. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Smeer de wraps in met de yoghurt en vul de wraps met de ijsbergsla de kip, ui en paprika.Eet smakelijk!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page