Hoe kan ik je helpen?

Als voedingsdeskundige en coach laat ik je zelf ontdekken wat je lichaam nodig heeft en hoe je je leefstijl kan veranderen om zo je weg te vinden naar een gezonder eetpatroon, meer energie en een gezond en fit lichaam.

k kijk samen met je naar het huidige voedingspatroon, bepaal je persoonlijke energiebehoefte en samen stellen we haalbare doelen op.

Met een uitgebalanceerd en een persoonlijk voedingsschema als basis kijken we samen stap voor stap wat bij je past en waar je je goed bij voelt.

Afvallen zonder dieet

Ik werk in mijn praktijk met de 'ik mag alles eten' methode.

ja, je leest het goed je mag alles eten maar wel met mate.

Je leert op een andere manier met eten om te gaan en je vergroot je kennis over eten, je gaat andere / bewustere keuzes maken en je gaat je daardoor automatisch beter voelen.

Doordat je alles mag eten voelt deze methode niet aan als een dieet en is het heel makkelijk vol te houden.

Werkboek

je ontvangt een werkboek vol met kennis, tips, recepten maar ook met opdrachten.

Door deze opdrachten te doen (alleen of samen met mij) leer je op een andere manier naar eten te kijken.

Persoonlijk voedingsplan (ook online mogelijk)

Wat je doel ook is of je nou gewicht wil verliezen, juist wil aankomen of benieuwd bent naar wat jouw lichaam nodig heeft op een dag om optimaal te functioneren

met een voedingsplan afgestemd op jouw lichaamssamenstelling, leefstijl, voedingsvoorkeuren en doelen kun je de balans weer terug vinden.

Je ontvang het werkboek met de opdrachten hiermee kan je zelf aan de slag, met het persoonlijk voedingsplan heb je een goede basis en uitgangspunt om je leefstijl en voedingspatroon te veranderen.

Voordat ik een persoonlijk plan voor je kan maken hebben we eerst een intake gesprek dit duurt ongeveer een uur. (ook telefonisch of via skype mogelijk)

We bespreken je huidige gezondheid en leefstijl, doelen, wensen en persoonlijke voedingsvoorkeuren.

1 week later hebben we een advies gesprek ook dit gesprek duur ongeveer een uur tijdens dit gesprek bespreken we het voedingsplan en het werkboek.

Let op, dit is een persoonlijk plan afgestemd op jouw lichaam, leefstijl en wensen wat voor jou werkt,  werkt voor de buurvrouw misschien niet.

Als je kiest voor de online optie stuur ik het werkboek per post naar je toe.

'Gelukkig gezond' traject

Het kan zijn dat je met alleen een persoonlijk voedingsplan je doelen behaalt, maar als je meer begeleiding nodig hebt dan is een Gelukkig gezond traject wat je nodig hebt.

Ik leer je wat je lichaam nodig heeft en leer je bewustere keuzes te maken.

We hebben wekelijks een weegmoment en je kan de komende 6 of 10 weken al je vragen direct aan mij stellen.

We werken samen aan de opdrachten uit het werkboek en verschillende essentiële onderwerpen worden per week uitgebreid besproken

denk dan aan;

  • emotie eten
  • belang van bewegen
  • invloed van hormonen 

Met deze methode boeken we snel resultaat en leer je veel, ik ben de stok achter de deur op de momenten dat je het nodig hebt.

Afhankelijk van je te behalen doel kun je voor 6 of 10 weken persoonlijke begeleiding kiezen.

Als je kiest voor een traject hebben we ook eerst een uitgebreid intake en advies gesprek van een uur daarna volgen de wekelijkse consulten van 30/40 minuten.

Hoe snel val ik af met deze methode?

Of je nou kiest voor het Persoonlijke voedingsplan of meer ondersteuning nodig hebt door middel van de wekelijkse persoonlijke consulten.

Het basismenu is altijd gebaseerd op duurzaam gewichtsverlies zo voorkomen we het welbekende jojo-effect.

Belangrijk om te weten is dat dit geen crashdieet is, we werken aan een nieuwe mindset en leefstijl, reële doelen stellen is hier heel belangrijk.

Je zal ongeveer tussen de 0.5 en de 1 kilo per week gewicht verliezen.